Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi PDF İndir

Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi PDF Kitap Bilgisi

Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü, insan topluluklarında ilişkilerin Etkilemenin Üç Derecesi Kuralı ile oluştuğunu gösteriyor: bizden üç derece uzaklığa kadar çevremizdeki kişileri etkiliyor ve onlardan etkileniyoruz, üstelik bu kişilerin çoğunu tanımıyoruz bile. Örneğin arkadaşınızın arkadaşının arkadaşı, mutluluğunuz üzerinde cebinizdeki 5.000 dolardan daha fazla etki yaratabiliyor. Finans oyunlarının, yeme bozukluklarının, madde kullanımının ve toplu intiharların, ama aynı zamanda oy vermenin, yaratıcılığın, özverinin ve “gelişigüzel” iyiliklerin de temelinde sosyal ağlarımız yatıyor. Geniş kitleleri etkilemenin yolu, özellikle bu çağda ağların merkez noktalarındaki insanlara erişerek mesajı yaymalarını sağlamaktan geçi-yor.

Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi PDF İndirme Alanı

Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Sosyal Ağların Şaşırtıcı Gücü ve Hayatımızı Biçimlendiren Etkisi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.