Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi PDF İndir

Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi PDF Kitap Bilgisi

Kış Turizmi, genellikle dağlık alanlarda, özellikle de kar ya da buzda yapılan çeşitli rekreatif faaliyetlere bağlı olarak gerçekleşen ve dünyadaki önemi gittikçe artan bir turizm türüdür. Birçok disiplinden araştırmacılar kış turizmi ile ilgili çeşitli konularda araştırma yapmaktadır. Bu konulardan bazıları; iklim, çevre, kış sporları, peyzaj, rekreasyon, pazarlama, ulaştırma, konaklama, yeme-içme ve hizmet kalitesi ile ilgilidir. Ancak bunların derli toplu olarak yayınlandığı kış turizmi konulu kitap sayısı oldukça azdır. Bu nedenle kış turizmi temalı bir kitap oluşturma fikri ortaya çıkmıştır. Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi isimli kitabımız, çeşitli bilim alanlarından turizm araştırmacılarının yazdığı kitap bölümlerinden oluşmaktadır. Kitabın niteliğini artırmak için bölümler hakem değerlendirilmesi sonucunda kabul edilmiştir. Türkiye dışından araştırmacıların ve konuya ilgi duyanların kitaptan faydalanabilmeleri için yazarlardan bölümlerin konu başlıklarını ve içeriğini yansıtacak İngilizce genişletilmiş özet hazırlamaları istenmiştir. 

Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi PDF İndirme Alanı

Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Farklı Perspektiflerden Kış Turizmi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.