Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler PDF İndir

Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler PDF Kitap Bilgisi

“İstanbul, büyük mimari eserlerinin olduğu kadar küçük köşelerin, sürpriz peyzajların da şehridir. Hatta iç İstanbul’u onlarda aramalıdır…” [Ahmet Hamdi Tanpınar]
 Sayın Nidayi Sevim, Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler serisine
(Yer Gök Medeniyet, Şehir ve Şuur, Keşf-i İstanbul, Keşf-i İstanbul 2, Keşf-i İstanbul 3, Yadigâr-ı Güzîde İstanbul) Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul ile devam ediyor.
Bu kitabın da diğer Nidayi Sevim kitapları gibi -her gün önünden geçtiğimiz ya da ismini duyduğumuz ama  belki de hakkında pek az şey bildiğimiz- medeniyetimize ait eserlerin farkına varmak ve  daha yakından tanımak için  her yaştan okura fayda sağlayacağına inanıyoruz ve bu düşüncelerle Akıl Fikir Yayınları olarak okurlarımıza rehberlik etmesini diliyoruz.

Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler PDF İndirme Alanı

Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Efsunlu Güzellikler Şehri İstanbul & Tarihi Mekanlar ve Şahsiyetler Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.