Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi PDF İndir

Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi PDF Kitap Bilgisi

Samatya İstanbul’un en eski yerleşim alanlarından biridir. Kiliseler, manastırlar ve savaş kazanarak kente dönen muzaffer imparatorların törenle şehre girdikleri surlardaki Altın Kapı (Hrisi Pili) burayı Bizans yıllarında adı sıkça anılan, seçkin bir semt yapmıştır. Günümüzde Samatya tren istasyonu Kocamustafapaşa olmuş. Fardis Dromos’ta (geniş yol) sebze ve meyvelerin Rumca isimlerini bağırarak satan seyyar satıcılar ortadan kaybolmuştur. Samatya artık, İstanbul’un diğer semtlerinden farkı olmayan tek düze bir kalıba girmiş, o günler artık ancak bir kuşağın anılarında ve hikâyelerinde kalmıştır. Orhan Türker bu kez, tarihe tanıklık dizimizin on birinci kitabı olan Samatya’yı çalıştı.

Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi PDF İndirme Alanı

Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Psomati'dan Samatya'ya & Bir Bizans Semtinin Hikayesi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.