Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar PDF İndir

Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar PDF Kitap Bilgisi

Plutarkhos (46-119?): Eserleri 16. yüzyıldan19. yüzyıla kadar Avrupa’da tarih ve deneme yazımını büyük ölçüde etkileyen çok verimli bir yazardır. Plutarkhos’un Lamprias adlı kataloga göre 227 eseri vardı. Ahlak, din, doğa, politika ve sanat üzerine yazdıklarından günümüze ulaşanlar Ethika adıyla anılır. Plutarkhos asıl ününü Yunan ve Romalı kahramanları birbiriyle  karşılaştırdığı Paralel Hayatlar adlı biyografik eseriyle kazanmıştır. Bu eserde bir insanın kişiliğinin kendi kaderine ve başka insanların yaşamlarına olan etkilerini birbirine bağlamaya çalışır. Demosthenes – Cicero ikilisinde tarihin en ünlü iki hatip devlet adamı ele alınır, kişilik özellikleri, yaşamları ve kaderleri karşılaştırılır.

Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar PDF İndirme Alanı

Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Demosthenes – Cicero (Karton Kapak) & Paralel Hayatlar Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.