Kadın (Fatıma Fatımadır) PDF İndir

Kadın (Fatıma Fatımadır) kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Kadın (Fatıma Fatımadır) kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Kadın (Fatıma Fatımadır) PDF Kitap Bilgisi

Fatıma hakkında konuşmak çok zordur. Fatıma bir “kadın”dı. islam’ın öngördüğü gibi bir kadındı. Onun çehresinin tasvirini peygamber kendisi resmetmişti. Onu zorluk, fakirlik, mücadele ocağında, kendi derin insanî eğitim merkezinde yetiştirmişti. Onu eşsiz bir insan kılmıştı.

O, birçok açıdan örnek bir “kadın”dı. Babası için bir “kız”… Kocası için bir “eş”… Çocukları İçin bir “anne”…

Yaşadığı döneme ve toplumuna karşı sorumluluk bilincine sahip “direnişin ve bilincin sembolü” bir kadın… O bir “imam”, bir numune, bir ideal, bir “örnek insan”dı. Kendi kişiliğini kendisi inşa etmek isteyen her kadın İçin bir “şahitti”… O akıl almaz çocukluğuyla, dâhili ve harici cephelerde verdiği devamlı mücadelesiyle, babasının ve eşinin evinde, toplumda, düşüncede, hareket ve yaşamında; kadının “nasıl olması gerektiği” sorusuna cevap vermiştir.

Kadın (Fatıma Fatımadır) PDF İndirme Alanı

Kadın (Fatıma Fatımadır) Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Kadın (Fatıma Fatımadır) Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.