Ramtha Beyaz Kitap PDF İndir

Ramtha Beyaz Kitap kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ramtha Beyaz Kitap kitabının yayın dili orjinal dilinde basılmış olabilir. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Ramtha Beyaz Kitap PDF Kitap Bilgisi

“Ä°nsanlığın Kendi Yüceliğini Ä°drak Etmekten Başka Kurtuluşu Yoktur.”

Ben RAMTHA’yım. Çok uzun bir zaman önce Dünya, ya da Terra denilen bu yerde yaşamış özgür bir varlığım. O hayatımda ölmedi; yükseldim, çünkü zihin gücümü kullanmayı ve bedenimi görünmeyen bir yaşam boyutuna beraberimde götürmeyi öğrenmiştir. Böyle yaparak, sınırsız bir özgürlüğün, sınırsız bir mutluluğun, sınırsız bir yaşamın varlığını idrak ettim. Bu dünyada benden sonra yaşayanlar arasında da yükselenler oldu.

Sizlere bizim için çok önemli ve değerli olduğunuzu söylemeye geldim çünkü nasıl algılarsanız algılayın, içinizden akan yaşam ve her birinize gelen düşünce Tanrı dediğiniz sonsuz zeka ve yaşam-gücüdür. İşte hepimizi birbirimize bağlayan bu özdür. Sadece sizin dünyanızdakileri değil, henüz göremediğiniz evrendeki varlıkları da birbirine bağlayan bu aynı özdür.

Ramtha Beyaz Kitap PDF İndirme Alanı

Ramtha Beyaz Kitap Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Ramtha Beyaz Kitap Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.