Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? PDF İndir

Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? PDF Kitap Bilgisi

Alışkanlıkların Gücü’nde New York Times’ın ödüllü iş dünyası muhabiri Charles Duhigg, alışkanlıkların neden var olduğunu ve nasıl değiştirilebileceğini keskin zekası ve muazzam ifade yeteneğiyle keyifli bir şekilde anlatarak, insanoğlunun doğasına yönelik yepyeni bir bakış açısı ortaya koymaktadır.

Kitabı okuduğunuzda, bazı insanların ve şirketlerin kendilerini neden bir çırpıda değiştirebildiklerini, bazılarınınsa neden yıllarca uğraştıkları halde değişmeyi başaramadıklarını anlayacaksınız.

Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? PDF İndirme Alanı

Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Alışkanlıkların Gücü & Özel ve İş Hayatımızda Alışkanlıklarımızın Ardında Ne Yatar? Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.