Ateş ve Güneş PDF İndir

Ateş ve Güneş kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Ateş ve Güneş kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Ateş ve Güneş PDF Kitap Bilgisi

Cumhuriyet döneminin en önemli gazeteci-yazarlarından olan Falih Rıfkı Atay, Birinci Dünya Savaşı’nda 4. Ordu Kumandanı Cemal Paşa’nın özel kâtibi olarak Suriye-Filistin Cephesi’nde dört yıl görev yapmıştır.
   Osmanlı İmparatorluğu için çok önemli olan bu cephede fiilen bulunan Falih Rıfkı Atay, yaşadıklarını ve tanık olduğu olayları “Ateş ve Güneş” adlı eserinde toplamıştır. 1918’de Osmanlı Türkçesi ile yayımlanan Atay’ın bu eseri doksan yıl sonra ilk kez yayınevimiz tarafından günümüz Türkçesine kazandırılmıştır.
   Çöl yaşamıyla ilgili önemli bilgilerin yanı sıra, Birinci Dünya Savaşı’nda Suriye-Filistin Cephesi’nde karşılaşılan güçlüklerin detaylarıyla yer aldığı kitap, bu cephede yaşanan olaylara ve dönemine tanıklık ederken, Cemal Paşa’yı, zaafları ve meziyetleri ile objektif bir bakış açısıyla anlatıyor.
 

Ateş ve Güneş PDF İndirme Alanı

Ateş ve Güneş Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Ateş ve Güneş Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.