Din Bilimleri Açısından Eğlence PDF İndir

Din Bilimleri Açısından Eğlence kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Din Bilimleri Açısından Eğlence kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Din Bilimleri Açısından Eğlence PDF Kitap Bilgisi

Eğlence, bütün topluluklarda çeşitli formlarla kendini gösteren insanın en doğal dışa vurumlarından biridir. Her
toplum kişisel, kültürel ve dinî anlayış biçimlerine göre
eğlence üretmektedir. Eğlence her ne kadar hoşa giden ve bireyi mutlu eden doğal bir olgu olarak ortaya çıksa da her daim belli sınırlamalara tabi tutulmuştur. Bu bağlamda dinî, kültürel kural ve normlar eğlencenin sınırlarını belirlemek istemiştir. Özellikle din insanda ilahi, kutsal, doğaüstü ya da metafizik alana ilişkin saygı ve buna bağlı olarak sakınma duygusu geliştirdiği için eğlencenin
sınırsız deneyimlenmesine müsaade etmemiştir.
Elinizdeki bu kitapta, din bilimleri perspektifinden eğlence ve onun unsurları olan mizah, müzik, dans ve benzeri olgular hakkında fikir edinmek amaçlanmıştır. Bu bağlamda geneli İslamî İlimlerin bakış açısından hareketle dinde eğlence anlayışının imkânı ve sınırları anlatılmaya çalışılmıştır. Konu hakkında literatürde az
sayıda eser olması çalışmayı önemli kılmaktadır. Dolayısıyla din bilimleri perspektifinden eğlence olgusunu anlama çabasına küçük bir katkı olarak ortaya çıkan bu mütevazı girişimin yeni çalışmalara kaynaklık etmesi umulmaktadır.
 

Din Bilimleri Açısından Eğlence PDF İndirme Alanı

Din Bilimleri Açısından Eğlence Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Din Bilimleri Açısından Eğlence Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.