Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü PDF İndir

Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü PDF Kitap Bilgisi

“Yıl 1900.

On yıllardır süregelen ve devletin maddi ve insan kaynaklarını bitiren savaşlar devam ediyor.
 
Askerlik sırası Gemlik’in Muratoba köyünün gençlerinden Hasan’a geliyor. 1902 yılında Yemen ayaklanmalarına karşı cepheye gidiyor. Sekiz yıl Yemen’de savaştıktan sonra köyüne dönüyor. Evlenip iki çocuk sahibi oluyor. Ardından önce Balkan Savaşı’na ve hemen sonrasında da
Çanakkale cephesine gönderiliyor. Babamın tabiriyle ‘gidiş o gidiş’.
Sonrasında da üç sınıflı tek derslikli köy okulu, Bursa Lisesi, İstanbul Tıp, harekât sırasında Dersim’de dört yıl, İzmir, Silifke, ABD New York, Bursa… Gerisini kendi kaleminden okuyacağız.”
 
Ziya Domaniç

Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü PDF İndirme Alanı

Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Bursa’dan Dersim’e Bir Hekimin Anıları Dr. Avni Domaniç’in Osmanlı'dan Günümüze Uzanan Asırlık Yaşam Öyküsü Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.