Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) PDF İndir

Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) PDF Kitap Bilgisi

C# Programlamaya dair merak ettiklerinizi bu kitap setinde öğrenebilirsiniz.
 
Türkiye’nin en çok satan C# kitaplarından oluşturduğumuz bu 2’li set sizin için hazırlandı. Eğitmen ve yazar Murat YÜCEDAĞ tarafından kaleme alınan bu iki kitapla C# Programlama dili hakkında merak ettiklerinizi öğrenebileceksiniz. Hem çocuklar hem de yeni başlayanlar için başucu kitabı olmasını hedeflediğimiz Yeni Başlayanlar ve Çocuklar için C# Programlama kitabımızda 10 bölüm, 100’den fazla uygulama ve her bölümün sonunda örnek bir proje yer almaktadır. Ayrıca sağlam temeller üzerine kendi proje ve uygulamalarınızı yapabilecek seviyeye ulaşacaksınız.

Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) PDF İndirme Alanı

Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yeni Başlayanlar için 2'li C# Eğitim Seti (2 Kitap) Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.