Tanrı'yı Hatırlamak PDF İndir

Tanrı'yı Hatırlamak kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Tanrı'yı Hatırlamak kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Tanrı'yı Hatırlamak PDF Kitap Bilgisi

“Bu harikulade kitap, Batı’yı ve İslam Dünyası’nı birbirinden ayıran sınırların ve duvarların ötesindeki okuyucuların kalplerine ulaşmak için yapılmış bir gönül çağrısıdır. İmanın sıcaklığı ve bilgeliğin hafifliği ile vücut bulan bu eser, şüphecilik, izafilik ve inançsızlık ilkelerinin hakim olduğu bir çağda yaşamış bir inananın kaleminden çıkmıştır. O yüzden de, modern Batı ile İslam Dünyası arasında kurulmuş nadide ve eşsiz bir köprüye benzemektedir ve her iki dünyaya, imanla beslenmiş bir güven, hikmete dayanan bir düşünce berraklığı ve diğer dinlerin yanı sıra, hem modern dünyayı hem de geleneksel İslam Dünyası’nı kuşatan bir hayat tecrübesinin gerektirdiği bir isabetle seslenebilmektedir.” (Seyyid Hüseyin Nasr)

Tanrı'yı Hatırlamak PDF İndirme Alanı

Tanrı'yı Hatırlamak Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Tanrı'yı Hatırlamak Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.