Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler PDF İndir

Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler PDF Kitap Bilgisi

Çağlar geçse de değerinden hiçbir şey kaybetmeyecek birçok klâsik eser bulunmaktadır. Bu klâsiklerden birisi de ünlü mutasavvıf Kuşeyrî’nin er-Risâle adlı eseridir.
Biz de onun bu kıymetli eserinden seçmeler yaparak sûfilere ait olaylar ve hikmetli sözlerden derleme yaptık. Bu seçmelerin, bazen karşılaştığımız olaylarda bizim için bir ışık olacağı, bazen bizi teselli ederek içimize bir ferahlık ve huzur vereceği, bazen de hayatımıza yeni bir yön çizmemize vesile olacağını ümit ediyoruz.

Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler PDF İndirme Alanı

Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Tasavvuf İkliminde Kişilik İnşası II & Kuşeyri’den Seçmeler Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.