Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı PDF İndir

Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı PDF Kitap Bilgisi

Tüm zamanlarda değişen eğitim modelleri, müfredat ve sınav sistemlerine rağmen değişmeyen tek şey matematik dersinin önemi ve gerçekliğidir.Her zaman kilit ders olmasına rağmen öğrencilerin matematik dersine karşı tutumları maalesef olumsuz olmuştur.

Bu kitapta anlattığımız Japon Abaküsü(SOROBAN)ile 5-12 yaş arasındaki çocuklara temel aritmetik becerisi kazandırılmaktadır.Yapılan araştırmalar sonucu Japon abaküsüyle işlem yapan öğrencinin sağ ve sol beyin lobunun dengeli bir şekilde geliştiği, Japon abaküsünün öğrencinin yoğunlaşma ve dikkat becerilerini geliştirdiği görülmüştür.

Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı PDF İndirme Alanı

Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Abaküs ve Mental Aritmetik 4 /Toplama-Çıkarma İşlemleri ve Zeka Zeka Oyunları Etkinlik Kitabı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.