Düşüncenin Resmi PDF İndir

Düşüncenin Resmi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Düşüncenin Resmi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Düşüncenin Resmi PDF Kitap Bilgisi

İnsan Ruhuna Mistik Yolculuk
ve Düşüncenin Resme Dönüşmesi
 
Bu kitap, sizi bir ressamın mistik yolculuğuna dahil edecek. Ruhunuzdan gelen sesin ve düşüncelerinizin renklendiğine ve bu renklerin bir araya gelip nasıl hayat bulduğuna şahit olacaksınız.
Bu kitap, sadece bir ressamın resim yapma sürecini değil, kendi ruhuna ve siz de bu yolculuğun bir parçası olduğunuz için sizin ruhunuza yaptığınız yolculuğun hikâyesi…
 

Kalpleriniz, gecelerin ve gündüzlerin sırrına sessizlik içinde aşinadır. Fakat kulaklarınız kalbinizin bilgisini seslendirmesini özler. Çünkü daima bildiğinizi kelimelerle tanımak ve parmaklarınızla rüyalarınızın çıplak gövdesine dokunmak istersiniz. Ve bunları yapmanız iyidir. Çünkü ruhunuzun gizli kaynağı fışkırmak ve çağlaya çağlaya denize akmak ister. Sizin sonsuz derinliklerinizdeki defineler, gözleriniz önünde açılacaktır. (HALİL CİBRAN)

Düşüncenin Resmi PDF İndirme Alanı

Düşüncenin Resmi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Düşüncenin Resmi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.