Eğitimin Amaçları PDF İndir

Eğitimin Amaçları kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Eğitimin Amaçları kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Eğitimin Amaçları PDF Kitap Bilgisi

Günümüz Amerikan üniversite hayatını etkileyen şahsiyetleri yıllarca inceledikten sonra, hiçbir bireyin merhum Profesör Alfred North Whitehead kadar geniş kapsamlı bir etkiye sahip olmadığı sonucuna varıldı. Felsefi fikirleri çoğu zaman temasa geçtiği kişilerin yeteneklerini aşan bir düşünürün verdiği mayanın doğası bu kitapta kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır.
 
Üniversitelerimizin bu ulusun entelektüel yaşamı için ciddi eksiklikleri olduğu artık herkes tarafından biliniyor. Bu yetersizliğin belki de ana kaynağı “branşlaşma” belasıdır. Karmaşık organizmaları kavramak için yapay basitleştirmeler yerine, derslerin (branşların) doğanın özünde var olduğunu düşünme eğilimi, profesörler arasında olduğu kadar öğrenciler arasında da hâkim olmuştur. Prof. Whitehead, bu gibi birçok konudaki fikirlerini bu eserde siz eğitimcilerle, okuyucularla paylaşmıştır.

Eğitimin Amaçları PDF İndirme Alanı

Eğitimin Amaçları Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Eğitimin Amaçları Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.