Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi PDF İndir

Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi PDF Kitap Bilgisi

Kur’an ı Kerim’de isimleri geçen peygamberlerin kıssalarını anlatan bu seri İslam Kültüründeki ‘kısas ı enbiya’ edebiyatının modern bir devamı niteliğindedir. Uzun ve yoğun bir emek sonucu hazırlanan bu eserde konuyla ilgili ayetler aktarılmaya çalışılmış peygamberlerin mücadelesinin geçtiği yerler haritalarla gösterilmiş ve eser şiirlerle zenginleştirilmiştir. Yazar roman kurgusu içinde duygulu ve sürükleyici bir anlatım ile okuru peygamberlerin yaşadığı atmosfere çekebilmeyi başarmış ve eserine zevkle okunabilecek bir özellik kazandırmasını bilmiştir.
“Her ümmetin bir peygamberi vardır.” (Yunus, 47)
“Biz senden önce de birçok peygamber gönderdik. Onların bazısının kısslarını sana anlattık, bazısını ise anlatmadık.” (Mü’min, 78)

Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi PDF İndirme Alanı

Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Hz. Davud (a.s.) Hz. Yuşa (a.s.) Peygamberler Tarihi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.