Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği PDF İndir

Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği PDF Kitap Bilgisi

Elinizdeki kitabın birinci bölümünde, Tanzimattan önce Osmanlı Devleti’nde belediye hizmetlerinin kimler tarafından nasıl görüldüğü, ikinci bölümünde Şehremaneti’nin teşekkülünden önce temizlik hizmetlerini kimlerin, nasıl, hangi şartlarda yerine getirdiği anlatılıyor. Üçüncü bölümde, Şehremaneti’nin kurulması, İstanbul’da ilk imar planı çalışmaları, kent planlamaları gibi konular yer alıyor. Dördüncü bölümde, Şehremaneti’nin teşekkülünden sonra, sokakların belediye görevlileri tarafından hangi şartlarda temizlendiği belirtiliyor. Beşinci ve son bölümde ise eserimizin ana konusunu teşkil eden temizlikle ilgili arşiv belgeleri yer alıyor. Bu bölümde bulunan belgelerin yüzde doksan beşi ilk defa yayınlanmaktadır.

Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği PDF İndirme Alanı

Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Orjinal Belge ve Fotoğrafların Işığında Osmanlı'da Çevre ve Sokak Temizliği Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.