Lider Sizsiniz PDF İndir

Lider Sizsiniz kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Lider Sizsiniz kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Lider Sizsiniz PDF Kitap Bilgisi

Liderlik birden fazla insanın bir arada bulunduğu her yerde ihtiyaç duyulan bir statü olup ailede, oyun grupları içinde, herhangi bir amaç için bir araya gelen topluluklarda, resmi ve özel kurumlarda, ülke yönetiminde mutlaka bir lidere ihtiyaç duyulur. Burada arzu edilen, bir arada olmadaki gayenin yerine getirilmesinde kargaşaların yaşanmaması, sapmaların olmaması, birlikteliğin problemsiz yürümesidir.
Kişinin lider olabilmesi, öncelikle kendisini izleyenler tarafından kabul görmesiyle mümkündür. Çoğunluğun itaatine mazhar olmak öyle pek kolay olmayacaktır. Liderin; birlikteliğin gereğine uygun bilgi, beceri ve yeteneklere sahip olmakla birlikte o yetileri topluluğa nasıl yansıttığı da önemlidir.
Bu kitapta; liderlik olgusu, liderlik türleri, liderlik yaklaşımları, liderliğin kültürlerarası boyutu, liderin nitelikleri, liderin yetkinlikleri, liderlikte başarı, sorunlarla başa çıkma, liderin takdir gücü hakkında bilgilere ulaşma imkânı bulunacaktır.
Unutmayın, lider sizsiniz!..

Lider Sizsiniz PDF İndirme Alanı

Lider Sizsiniz Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Lider Sizsiniz Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.