Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar PDF İndir

Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar PDF Kitap Bilgisi

Kitapta taksitli satışlar tüketici hukuku açısından ele alınmıştır. Taksitli satışlar tüketici mevzuatı kapsamında incelenmiş uygulamada ortaya çıkabilecek hukuki sorunların değerlendirmesi yapılmıştır. Bu çalışma uygulama alanında avukatlar ve hakimler için kaynak probleminin azaltılmasına katkı sağlanması düşüncesiyle hazırlanmıştır.
 
Kitap üç ana bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde genel olarak taksitle satış sözleşmesi ele alınmış tanımı, hukuki ve unsurları incelenmiştir. Bu kapsamda tüketici hukukunda taksitle satış sözleşmesini düzenleyen hükümler ve bu hükümlerin uygulama alanı hakkında bilgi verilmiştir. Tüketici hukuku kapsamında taksitle satışları incelediğimiz bu çalışmamızda İkinci bölümde gerek tabi olduğu şartlar gerekse unsurları açısından farklılıklar taşıması bakımından ön ödemli satış sözleşmelerinin ayrı olarak genel hatlarıyla incelenmesi yapılmıştır. Üçüncü bölümde taksitle satış sözleşmesi ve ön ödemeli satış sözleşmesinin karşılaştırması yapılmış ve her iki sözleşmede uygulanacak ortak hükümler ele alınmıştır.

Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar PDF İndirme Alanı

Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Tüketici Hukukunda Taksitle Satışlar Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.