Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry PDF İndir

Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry PDF Kitap Bilgisi

“İnsanoğlunun ihtiyaçları alım güçlerine ve yaşadıkları döneme göre değişir. Beslenme, barınma ve giyinme kadar beğenilmek ve sevilmek de temel ihtiyaçlar arasında yer alır. Beğenilmek için başvurulan ilk yol süslenmedir. Takılar geçmişten günümüze süslenmenin başlıca aracı olarak görülmüştür. Geçmişten günümüze kültürel dünyanın görsel dili olan “takı”, dinsel amaçlı tılsımlarla başlamış ve bugünlere kadar gelmiştir. Büyünün mistik atmosferiyle oluşan gelenek uzun süre devam etmiştir. İnsanlar bu geleneklerini kemikler, dişler, deniz kabukları, kutsal ağaç parçacıkları, tüyler, değerli taşlar ve renk renk boyalarla sürdürmüşlerdir. Prof. Dr. Zeki Kuşoğlu da tılsımın ve takının büyüsüne kapılanlardan biri. Kuşoğlu Tılsımdan Takıya adlı kitabında kültürel yaşam biçiminin yarattığı takı tasarımlarının günümüze kadar gelebilen örneklerinin yanında geçmişte insanların yaşam biçimi, değerleri, inanışları, beğenileri ve beğenilmeyi sağlamak için başvurdukları araçlar hakkında bilgiler veriyor.”

Radikal, 19.12.1998

Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry PDF İndirme Alanı

Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Tılsımdan Takıya & From Charm to Jewelry Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.