İntiharın Psikolojik Faktörleri PDF İndir

İntiharın Psikolojik Faktörleri kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. İntiharın Psikolojik Faktörleri kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

İntiharın Psikolojik Faktörleri PDF Kitap Bilgisi

Doç.Dr. Kürşat Şahin YILDIRIMER, Sosyoloji Mezunu Olup, Aile Danışmanlığı Üzerine Yüksek Lisans Yapmıştır. Klinik Psikoloji Alanında ‘ Bipolar Bozukluk’ Üzerine Tezini Tamamlayarak Yüksek Lisansın Ardından  UNIVERSİTY OF NORHTWEST’te (YÖK Tanınırlığı Vardır) Yine Klinik Psikoloji Alanında ‘İntiharın Psikolojik Faktörleri’ Üzerine Tezini Tamamlayarak Doktorasını Tamamlamıştır. Uluslararası Yayımlanmış 27 Bilimsel Makalesi,  Ulusal Dergilerde Yayınlanan Söyleşi Ve Makaleleri Bulunmaktadır.
Doç.Dr. Kürşat Şahin YILDIRIMER, Halen YÖK Tarafından Tanınan ST CLEMENTS Üniversitesinde Psikoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Olarak Görev Yapmaktadır.

İntiharın Psikolojik Faktörleri PDF İndirme Alanı

İntiharın Psikolojik Faktörleri Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
İntiharın Psikolojik Faktörleri Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.