Sen Bir Mucizesin PDF İndir

Sen Bir Mucizesin kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Sen Bir Mucizesin kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Sen Bir Mucizesin PDF Kitap Bilgisi

Kıymetli okur,

Gel, tefekkür edenlerden olalım; hak olanı hakkıyla görelim! Kudreti sonsuz olan ve ilmiyle her şeyi kuşatmış olan Allah’ın sanatına tefekkür yüklü bir şuur ve derin bir kavrayış ile tanıklık edelim. Zira Allah’tır “Ol!” dediğinde dilediğini hemen yaratmaya kadir olan. Bundan ufak bir şüphe dahi edemez akıllı olduğunu söyleyen kimse ve bunca nakışın bir nakkaşı olmadığını söyleyen isnatsız bir laf etmiş olur ki onun sözüne itibar edilmez, kıymet verilmez.

Allah’ın kudretini tefekkür edenler bilirler ki, böyle beyhude ve şaşkınca, aklın istikametinden sıyrılıp nefsin istikametinde devam edenler dışında herkes, Allah’ın kudretine tüm zerreleriyle şahitlik eder. Yine o kullar anlar ki, sanat varsa sanatçısı da vardır! Damlalardan deryalara her yaratılanın bir sanat eseri olduğu kâinatın da bir yaratıcısı vardır. O yaratıcı tek olan Allah’tır ve ondan başka ilah yoktur. O, yarattığı her şeyin de sahibidir ve her şeyin tasarrufu onun elindedir.

Sen Bir Mucizesin PDF İndirme Alanı

Sen Bir Mucizesin Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Sen Bir Mucizesin Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.