Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) PDF İndir

Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) PDF Kitap Bilgisi

Esrarengiz Yabancı, yazarın ölmeden önce üzerinde çalıştığı ro­manıydı. Twain, kitabı bitiremese de eleştirmenler ve yazarın yayıncısı farklı versiyonları toplayarak hikâyeyi tamamladı.
Orta Çağ’da geçen romanda Theodor, Seppi ve Nikolaus adla­rında üç çocuk Avusturya’da, “Eseldorf” adında uzak bir köyde yaşarlar. Yıl 1590’dır ve olaylar Theodor’un ağzından anlatılır.
Bir gün köye yakışıklı bir genç gelir. Adı Philipp Traum’dur ve melek olduğunu ilan eder. Üstelik sıradan bir melek değil; namı insanlara korku salan, cennetten kovulmuş melek Şeytan’ın yeğeni olduğunu söyler. İddiasını kanıtlamak için büyülü hü­nerlerini sergilemekten kaçınmayacaktır.

Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) PDF İndirme Alanı

Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Esrarengiz Yabancı (Cep Boy) (Tam Metin) Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.