Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi PDF İndir

Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi PDF Kitap Bilgisi

Guenon bu kitabında, yerinin gayb olduğunu söylediği bir ‘kutsal toprak’ın, aynı zamanda manevi bir hükümetin varlığı esasına dayalı bir ‘hükümdar’ın izini sürüyor. Dinlerde çeşitli anlatılar ve başlıklarla yer bulan bu hükümdar ve onun iktidar alanını, güçlü sezgileri ve zihinsel güçleri olan bir metafizikçi kimliğiyle ele alıyor. Guenon, kitap boyunca takip ettiği yöntemi belki şu ifadelerle açığa vuruyor: “Bize göre, coğrafi vakıalar ve aynı zamanda tarihi vakıaların kendisi, her şey gibi bir sembolik değere sahiptir. Zaten öyle olması, onların bir vakıa olmaları gerçeğinden hiçbir şey eksiltmez.”

Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi PDF İndirme Alanı

Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Alemin Hükümdarı & Dinlerde Merkez Sembolizmi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.