Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş PDF İndir

Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş PDF Kitap Bilgisi

Hawking “Karmaşıklık, 21. yüzyılın bilimidir,” der. Kuş sü­rülerinin hareketlerinden internete, çevresel sürdürülebilir­likten piyasa düzenlemelerine kadar doğrusal olmayan kar­maşık sistemlerin incelenmesi ve anlaşılması geride kalan 30 yıl içerisinde son derece etkili olmuştur.
Bu Kısa Giriş’te, alandaki önde gelen isimlerden olan John Holland, karmaşıklığın kilit bileşenlerini ve kavramsal çerçe­vesini tanıtıyor. Holland; sıvı akışı ve hava durumunu öngör­menin zorlukları gibi karmaşık fiziksel sistemleri ve son de­rece çeşitli ve birbirine bağımlı yağmur ormanı ekosistemleri gibi karmaşık uyarlanabilir sistemleri açıklayarak basit, iyi bilinen örnekleri –Adam Smith’in iğne fabrikası, Darwin’in kuyruklu yıldız orkidesi, Simon’un “saatçisi”– karmaşıklık kuramının kullandığı, aracıları ve kavanoz modellerini içeren yaklaşımların bir açıklamasıyla birlikte sunuyor.
“Holland herkesin anlayacağı bir dille karmaşıklık gibi zor bir konuyu ana hatlarıyla gözler önüne seriyor.” –Rebecca Dodder, Technology and Policy Program, MIT

Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş PDF İndirme Alanı

Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Karmaşıklık & Karmaşık Sistemlere Kısa Bir Giriş Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.