Feng Shuı PDF İndir

Feng Shuı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Feng Shuı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Feng Shuı PDF Kitap Bilgisi

FENG SHUI (KANTON’DA “FOONG SWEE” VE MANDARIN’DE “FONG SHWEE” OLARAK OKUNUR) HUZURUMUZU ARTTIRMAK İÇİN İNSANLAR VE ÇEVREMİZ ARASINDA Kİ UYUMU YARATMANIN YOLUDUR. ESKİ BİR ÇİN DİZAYN VE YERLEŞTİRME TEORİSİ FENG SHUI, ÇEVRELERİNDEN –OLUMLU VEYA OLUMSUZ- ETKİLENEN –BAZI YERLERDE BELİRGİN BİR ŞEKİLDE DAHA ŞANSLI, DAHA MUTLU, DAHA SAĞLIKLI VEYA HUZURLU OLAN İNSANLARIN GÖZLEMLENMESİNDEN DOĞMUŞTUR.
Feng Shui evinizde uyumlu aile ilişkileri oluşmasına, sağlığın korunmasına yardım eder, enerji ve heyecanı canlandırır ve hatta bereketi arttırır. İş Yaşamında Feng Shui, refahı ve başarıyı çeker. Feng Shui çevrenizi değiştirerek, yaşamınızı daha iyiye doğru değiştirmenize izin verir.
Çevrenizde birçok etkin elementler olduğu için Feng Shui’e başvurmak karmaşık bir iş gibi görünebilir fakat, sizi hiçbir büyük masrafa veya zahmete sokmayacak bazı temel, çok eski ve değerli çareler bulunmaktadır. Feng Shui bazen mobilyalarınızın yerini değiştirmek, dekorunuzun rengini değiştirmek, rüzgar çanı ve ayna asmak veya evinizin girişine yeşil yapraklı bitkiler yerleştirmek kadar basit olabilir.

Feng Shuı PDF İndirme Alanı

Feng Shuı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Feng Shuı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.