Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap PDF İndir

Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap kitabının yayın dili orjinal dilinde basılmış olabilir. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap PDF Kitap Bilgisi

İşte Ejder Çetesi’nin üyeleri: Jan, Einstein, Marie ve Julia. Ejder Yuvası ise onların gizli toplantı yeri. Dört sırdaş, burada bir araya geliyor, gizemli olaylar ve karanlık sırlar hakkında kafa yoruyorlar.
Şeytan Gölü’nde bir canavar var! Geceleyin gölü ziyaret edenler, parlak vücutlu dev bir canavarın sudan çıktığını gördüklerine yemin ediyorlar. Basın, hemen hayalet hikâyeleri üretmeye başlıyor, ama Ejder Çetesi bu işte bir suç kokusu alıyor ve gölde yaşanan gizemli olaylara daha yakından göz atıyor…

Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap PDF İndirme Alanı

Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Göldeki Canavar / Ejder Çetesi Serisi 2. Kitap Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.