Birinci Şube PDF İndir

Birinci Şube kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Birinci Şube kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Birinci Şube PDF Kitap Bilgisi

1970’li yılların ortası!

Hapisten yeni çıkan bir baba. İç huzurunu yakalamak için dindar yaşamayı seçmiş komiser oğlu bir yanda, diğer yanda ise hayata karşı isyanını sosyalist ideoloji ile perçinleştirmiş polis memuru oğlu.

Ankara’nın önde gelen ailelerinden birine mensup, güzeller güzeli bir radyo spikeri, Kürt kimliğini ve yasadışı işlerini saklamak için hayali bir rol oynayan zengin bir adam, Alevi olmanın yükünü hayatı boyu omuzlarında hissetmiş bir genç kadın, ülkücü ideolojiye gönül vermiş öğretmen adayı üniversite öğrencisi bir kız da birden hayatlarına dahil oluyor.

Bu şaşırtıcı ilişki ağının sonu ise bir cinayetle bitiyor.
1970’li yıllarda siyasi eylemler ve terörle mücadele faaliyetleriyle sorumlu kısaca “Birinci Şube” diye bilinen dairenin ekseninde bir yandan da polislerin iç dünyasının anlatıldığı bir roman bu.

Uzun yıllardır iç güvenlik yönetimi üzerine araştırmalar yapan akademisyen yazar Doç. Dr. Seda Öz Yıldız, 1970’li yıllara dair elde ettiği çeşitli bilgileri, bir roman kurgusuyla okuyucuya sunuyor. Bu romandaki kişi, olay ve tarihlerin önemli bir kısmının tamamen gerçeğe dayanması, romanın birçok yerinden belgesel tadı alınmasını da sağlıyor.

Birinci Şube PDF İndirme Alanı

Birinci Şube Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Birinci Şube Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.