Harlequin Ölüm Cezası PDF İndir

Harlequin Ölüm Cezası kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Harlequin Ölüm Cezası kitabının yayın dili orjinal dilinde basılmış olabilir. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Harlequin Ölüm Cezası PDF Kitap Bilgisi

Anita’nın güçle dolup taşan dünyasına bazı davetsiz yaratıklar geldi. Üstelik öyle korkutucuydular ki, yüzlerce yıllık vampirler bile adlarını ağızlarına almaya cesaret edemiyordu.
Harlequin’den Anita’ya hediye paketi içinde bir uyarı geldi. Tam da Anita’nın bulacağı bir yere bırakılan pakette, incecik kağıtlara dikkatle sarılmış, basit, beyaz bir maske vardı. Jean-Claude’un dediğine göre, maskenin beyaz olması iyiye işaretti. Beyaz, sadece izlendikleri anlamına geliyordu.
Anita Blake’i şehrin başvampiri Jean-Claude’a ve kurtadamların Ulfric’i Richard’a bağlayan güç, hızla büyüyor ve değişiyordu. Yarattıkları gücün büyüklüğü, sonunda birilerinin ilgisini çekmişti ve bu, kimsenin isteyeceği bir ilgi değildi. Artık Jean-Claude’la Richard aynı safta yer almak zorundaydı. Nathaniel ve Micah’nın, bütün sevgilerini ve yardımlarını Anita’yla paylaşmaları gerekiyordu. Anita da çaresizce Edward’dan yardım istemek durumundaydı.
Anita Blake, vampirler üzerinde etkili. Harlequin’se Anita üzerinde!

Harlequin Ölüm Cezası PDF İndirme Alanı

Harlequin Ölüm Cezası Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Harlequin Ölüm Cezası Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.