Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi PDF İndir

Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi PDF Kitap Bilgisi

Şanssız kâşif… Amerika kıtasını Kristof Kolomb buldu ama yeni bi bulduğunu fark edemedi. Çocukluğunda denizciliğe merak sardı. Geı hikayeleriyle büyüdü. Müslümanlann daha önce çıktığı yolculuklan ir di. Seyahati için krallann kapısını aşındırdı. Hristiyan din adamlarının bağnazlıklanna karşı direndi. Sonunda yola çıktı. Atlas Okyanusünun azgın dalgalanyla boğuştu, tayfalannın isyanına kafa tuttu. Ayak bastığı yeni kıtayı Hindistan sandı. Keşfettiği
topraklann altınlannı İspanya’ya taşıdı. Sömürgecilik hareketine ön-ayak oldu. Binlerce yerlinin ölümüne zemin hazırladı. Ödül olarak zindana atıldı. Bu kitap bahtsız bir kâşifin renkli hayatının hikâyesidir.

Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi PDF İndirme Alanı

Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Krıstof Kolomb-Kaşifler Dizisi Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.