Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını PDF İndir

Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını PDF Kitap Bilgisi

İnsan, daima kendisine yardımcı olacak aygıtlar ve makineler yapmaya çaba göstermişti. Evrim hayatı boyunca da, bir yandan kendisine benzeyen “robotlar” yapmaya; diğer yandan da “kendisinden daha çabuk düşüüp kararını uygulayan makineden beyinler” icad etmeye yönelmişti. İşte, bu kitapta mercek altına yatırılan “sibernetik bilim ve teknolojisi,” çağlar boyu süregelen teknolojik evrim süreci içinde yapılagelmekte olan, “en ilkel boyu süregelen teknolojik evrim süreci içinde yapılagelmekte olan, “en ilkel otomatik aygıtlar”dan, “en ilginç robotlar”a günümüz “çeşitli elektronik makineleri”ne, “komputerleri”ne ve “uzay’daki uydular”a kadar uzanan, geniş bir “bilimsel teknoloji” alanını kapsamaktadır.

İşte, elinizdeki kitap, bu “bilimsel ve teknolojik uğraşı”nın, en ilkel düşünce dönemlerinde yapılan aygıtlarından,g ünümüzdeki en son “elektro-teknik gelişlmeleri”ne kadar, aşama aşama ulaştığı evrimleri göstermeye çalışmaktadır.

Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını PDF İndirme Alanı

Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Sibernetik Dünü, Bugünü, Yarını Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.