Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber PDF İndir

Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber PDF Kitap Bilgisi

Abisinin sürekli her şeyin daha fazlasını, daha büyüğünü almasından şikayetçi olan Ahmet, bir şeyin neye ve kime göre büyük olduğunu merak ediyor. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek bu sorunun cevabını arıyorlar ve Ahmet matematik sayesinde abisini yenmeyi başarıyor.
 
STEAM yaklaşımı esas alınarak hazırlanan bu seride çocuklar, zihinlerini kurcalayan sorulara cevap ararken eğlenceli bir yolculuğa çıkacak ve mühendislikten yazılıma, kimyadan matematiğe birçok alanda bilgi sahibi olacaklar.
 

Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber PDF İndirme Alanı

Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Bir Pizza Dilimini Nasıl Ölçersin? / Küçük Matematikçiler İçin Rehber Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.