Arapça'da Bağlaçlar PDF İndir

Arapça'da Bağlaçlar kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Arapça'da Bağlaçlar kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Arapça'da Bağlaçlar PDF Kitap Bilgisi

Elinizdeki bu eser Arapça’nın en temel konularından biri olan “bağlaç görevli edatlar” konusunu, okura detaylı bir şekilde sunmak iddiasındadır. Sözkonusu eserin oluşumunda Kahire Amerikan Üniversitesi’nce hazırlanan “The Connectors in Modern Standart Arabic” isimli çalışma esas alınmıştır. Ancak, Türk okuyucusuna zaman kazandırmak ve hatalı harekelemenin yol açtığı yanlış anlamalara engel olmak maksadıyla, istisnasız bütün kelimeler harekelenmiştir.
Yine okura kolaylık sağlaması bakımından, kitapta geçen kelimelerin Türkçe karşılıkları, tarafımızdan kitap sonunda yer alan bir sözlükte verilmeye çalışılmıştır. Konu içerisinde verilen alıştırmalarla öğrendiği konuları pratize eden okur kitabın son bölümünde yer alan örnek metinler aracılığıyla öğrendiklerini metin içerisinde bir kez daha pratik yapma imkanına sahip olacaktır.
Çalışma, bilhassa aktüel Arap dilinin yaygın olarak kullanıldığı kitap, gazete, dergi vb. eserlerde yer alan kompleks cümle içerikli metinlerin çözümlenmesi ve anlaşılması safhalarında okur için ufuk açıcı bir rehber olacaktır.
Bu nedenle, elinizdeki eserin İlahiyat Fakülteleri ile Arap Dili ve Edebiyatı bölümlerinde okuyan öğrencilere, yanısıra çeviri işi ile uğraşan mütercimlere ve yine Arap Dili’ne herhangi bir şekilde ilgi duyan herkese son derece yararlı olacağını ümit etmekteyiz

Arapça'da Bağlaçlar PDF İndirme Alanı

Arapça'da Bağlaçlar Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Arapça'da Bağlaçlar Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.