Yıldız Savaşları PDF İndir

Yıldız Savaşları kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yıldız Savaşları kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yıldız Savaşları PDF Kitap Bilgisi

ABD hangi gerekçeyle uzayı silahlandırmak istiyor? Uzaydan izleniyor olmanın huzursuzluğuna şimdi bir de her an uzaydan vurulabilir olma korkusu mu eklenekecek?

Irak’ın işgaliyle saldırgan tavrı ayyuka çıkan ABD, tüm dünyayı bir felakete götürmenin hazırlığında. Soğuk Savaş dönemindeki uzaya silah yerleştirme projeleri bir bir hayata geçiriliyor. Bush yönetimi, uzaya hakim olarak dünyanın mutlak lideri olma hayalinin peşinde. Bu durum diğer ülkelerin ya tamamen teslim olmasına ya da uzayı silahlandırma konusunda ABD ile rekabete girmesine neden olacak.

Bu kitapta Excalibur projesinden uzay temelli lazerlere kadar yapılan planların belgeler ışığında gözler önüne serildiğini göreceksiniz.

Yıldız Savaşları PDF İndirme Alanı

Yıldız Savaşları Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yıldız Savaşları Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.