Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler PDF İndir

Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler PDF Kitap Bilgisi

Bu kitap, spor bilimlerinin hareket ve antrenman alanındaki özelliklerin belirlenmesinde yüzücülerin genetik ve antropometrik eğilimlerini etkin bir araştırma içerisinde ele almaktadır. Ayrıca eserde alandaki temel bilgiler ve hangi tür genlerin yüzme sporunda etkin olduğu aktarılmaktadır.
Spor performansında etkili olan genetik parametrelerin bilinmesi, sporcunun belirlenmesinde ve ileride başarı sağlamasında yol gösterici olmaktadır. İşte bağlamda kitapta, antropometrik ve genetik ölçümlerin nasıl uygulanacağının bilinmesi ve bunların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler aktarılmıştır. Ayrıca alanda öğrenim gören ve bu alana ilgi duyan hem sporcular hem de çalıştırıcılar bunları nasıl ve ne şekilde uygulayacakları ve atletik performans için DNA genotiplerinin neler olduğu ele alınmaktadır.

Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler PDF İndirme Alanı

Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yüzücülerde Genetik ve Antropometrik Özellikler Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.