Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı PDF İndir

Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı PDF Kitap Bilgisi

Neşeli Notalar Dört El Piyano Kitabı, öğretmeniniz ile birlikte piyano çalarken müzik yapmaktan zevk alacağınız 10 kısa parçadan oluşmaktadır. Piyanonun tuşlarında Minik Tavşan’ın zıplamalarını, küçük kedinin yaramazlıklarını canlandırıp, yağmurlu bir günde cama vuran damlaların sesini duyacak ve kelebeklerin güzel dansına birlikte eşlik edeceksiniz. Böylece hem eğlenecek hem de müziğin hikâyelerini zihninizde canlandırarak, piyanoda çalarken bunları anlatabileceksiniz. Piyanonun büyülü dünyasını keşfederek, müziğin dilini piyano aracılığı ile duyurabilmeniz için, öğretmeninizin sizlere verdiği alıştırmaları dikkatlice çalışmanız gerekmektedir. Her parçanın başında, o parçayı daha rahat çalabilmeniz için kısa ve eğlenceli alıştırmalar ve piyano ile ilgili kısa bilgiler verilmiştir. Notaların dilini bilmeniz, müziği piyanoda daha güzel anlatmanızı ve öğretmeninizle birlikte uyum içinde çalmanızı sağlayacaktır.

Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı PDF İndirme Alanı

Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Neşeli Notalar 4 / El Piyano Kitabı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.