Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı PDF İndir

Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı PDF Kitap Bilgisi

Evrâdı olan tarîkat ulularından birisi de Hazret-i Hünkâr Hacı Bektâş-ı Velî’dir. O, Horasan erenlerinden bir Türk mutasavvıfı olup, Bektâşîlik yolunun ve Yeniçerilik Ocağı’nın rûhânî pîridir.
Anadolu’nun aktâb-ı erbaasından yani dört büyük kutbundan birisi olarak da kabul edilmiştir.
Bu çalışmada Hacı Bektâş-ı Velî’nin evrâdına, Bektâşîlik yolunda okunan gülbang, tercemân ve tekbîrlere yer verilerek evrâdın eski harfli orijinal, yeni harfli çeviriyazılı ve tercüme edilmiş metinleri sunulmuştur.

Ayrıca okuyucuya faydalı olacağı düşüncesiyle Hazret-i Hünkâr’ın hayatı, tarîkatı, eserleri ile Evrâd-ı Sağîr’i (Küçük Evrâd) Bektâşîlik yoluyla ilgili bazı bilgilerle birlikte eski harflerle hazırlayıp yayımlamış olan Hüseyin Hâkî (Coşkuneren) Baba’nın hayatı, eserleri hakkında anahatlarıyla malumat verilmiştir.

Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı PDF İndirme Alanı

Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Evrad-ı Bektaşiyye & Hünkar-ı Hacı Bektaş-ı Veli Hazretlerinin Evradı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.