Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği PDF İndir

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği PDF Kitap Bilgisi

Efsaneye göre Venüs (Afrodit) yakışıklılığı ile ünlü Adonis’in ölümüne o denli üzülmüş ve ağlamış ki gözyaşları sel olup toprağa akmış. Ve toprakla bütünleşen gözyaşları minik kalp şekilli kırmızı çileklere dönüşmüş. Bu yüzden Romalıların her yıl düzenledikleri Adonis’i anma şölenlerinde çilek, sofraların vazgeçilmez meyvesiymiş…
 
Geçmişten günümüze çileğin destansı hikâyesi ile birlikte, çilek yetiştiriciliğini, çilek hastalıklarını, çileğin yapısal özelliklerini ve çileğin onlarca farklı türünü içeren bu kitap, çilek yetiştirmek isteyenler ve çilekler hakkında doyurucu bilgi edinmek isteyenler için vazgeçilmez bir başucu kitabı niteliğinde.

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği PDF İndirme Alanı

Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Yeni Başlayanlar İçin Çilek Yetiştiriciliği Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.