Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş PDF İndir

Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş PDF Kitap Bilgisi

Değerli ebeveynler, öğretmenler ve sevgili çocuklar, Okul öncesi çocukların zihinsel ve fiziksel gelişim süreçlerini göz önüne alarak psikomotor becerilerini geliştirme sürecinde ilerletmesi gereken dil gelişimini, kelime bilgisini artırmayı, kendini ifade gücünü geliştirmeyi, kavramların öğretimini ve el göz koordinasyonunu sağlama becerilerini desteklemeyi sağlamak amacıyla yeni müfredata uygun olarak hazırladığımız kavram kitabımızda kolaydan zora doğru sıralanmış birçok alıştırma göreceksiniz. Pek çok noktaya dikkat ederek düzenlediğimiz çalışmamıza eş ve zıt kavramlarla boyut, miktar, yer-yön, hacim, nicelik, nitelik alıştırmalarının yanı sıra çocuğun muhakeme becerisini geliştirmesini sağlayacak boyama, benzerlik-farklılık bulma, eşleştirme gibi başka birçok alıştırma daha ekledik.

Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş PDF İndirme Alanı

Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Evdeki Okulum / Kavramlar Kitabım 4+ Yaş Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.