Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? PDF İndir

Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? PDF Kitap Bilgisi

“Aşk Kasları” yani pelvik taban kasları vücudumuzdaki diğer kaslara göre en az tanıdığımız, belki de çoğumuzun hiç duymadığı, bilmediği hakkında konuşmaya bile utandığı bir kas grubudur. Bu kas grubu kadın ve erkekte mesane ve bağırsakları bir hamak gibi destekler dolayısıyla bu kaslardaki sorunlar kol-bacak ağrısı, sırt ağrısı gibi idrar ve dışkılama ile ilgili şikâyetlere neden olur. Bilinmeyen bir yönüde cinsellikle olan bağlantısıdır.
 
Neden idrar kaçırma problemi kadınlarda bu kadar sık görülür? Hamilelik ve doğumun etkileri nelerdir? Yanlış yaptığımız tuvalet alışkanlıkları? Modern yaşamın bizden götürdükleri?
 
Pelvik taban farkındalığı neden bu kadar önemli?
 
Neden bu kaslara “Aşk Kasları” diyoruz? İnsanların en çok konuşmaya, dertleşmeye çekindiği bu bölge kaslarını tanıyalım, farkında olalım ve en önemlisi de problemler oluşmadan günlük yaşamda doğru davranış ve egzersizlerle koruyalım…
 
Acaba biz bu kitap aracılığıyla pelvik taban farkındalığı oluşturabilir miyiz? diye çıktık yola ve sizlere güzel farkındalıklar getirmesi dileğiyle…

Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? PDF İndirme Alanı

Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Aşk Kasları & Pelvik Taban Kaslarınızı Tanıyor Musunuz? Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.