Darwin & Herkes İçin Evrim PDF İndir

Darwin & Herkes İçin Evrim kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Darwin & Herkes İçin Evrim kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Darwin & Herkes İçin Evrim PDF Kitap Bilgisi

Okyanus bilimcisi ve çok sayıda popüler bilim kitabının yazarı Jean-Baptiste de Panafieu, “Darwin: Herkes İçin Evrim”de evrim kuramını pek çok boyutuyla ele alıyor. Darwin’in ünlü Beagle yolculuğundan evrim kuramının oluşumuna, doğal seçilim ve varyasyon gibi temel kavramlardan genetik ve moleküler biyolojideki devrimlerin evrim kuramını nasıl zenginleştirdiğine kadar Darwincilik hakkındaki temel bilgileri bu kitapta bulabilirsiniz.
 
Evrim kuramı ortaya atıldığı günden bu yana toplumsal bir mücadele alanı oldu. Elinizdeki kitap, yaratılışçılar ve akıllı tasarım yanlılarının evrim kuramına karşı nasıl bir savaş yürüttüğünü, temel kavramları nasıl çarpıttıklarını da ele alıyor. Fakat evrim düşüncesi durmuyor; yepyeni bilim dallarına ilham vermeye, var olanları dönüştürmeye, geçmişimizi anlama ve geleceğimizi kurma yolunda yol gösterici olmaya devam ediyor.

Darwin & Herkes İçin Evrim PDF İndirme Alanı

Darwin & Herkes İçin Evrim Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Darwin & Herkes İçin Evrim Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.