Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 PDF İndir

Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 PDF Kitap Bilgisi

Fotoğraf Numarası: 5 Alaşar Köyünde zulüm yapıldığı sıralarda kocası sekiz yerinden kasaturayla sürgünlenmek suretiyle şehit edilen ve kendisi de ayağından domdom kurşunuyla yaralandıktan sonra çocuğunu doğuran Şürkü’nün karısı Düriye’nin bebeğiyle birlikte yatağında çekilen fotoğrafıdır. Kadın bilahare hastanede vefat edip biçare çocuğu anne ve babasından mahrum kalmıştır.

Fotoğraf Numarası: 41 Yunanlılar Bursa’dan kaçtıkları sırada beraberlerinde Mudanya Kazasına bağlı Yalıçiftliği Rum Köyüne götürdükleri zavallılardan kadınlara tecavüz ettikten sonra bu köyde bir ev içerisinde kasatura ve kurşunla hepsini öldürüp evi de bomba ile tahrip etmişlerdir.

Bunların daha sonra enkaz altında bulunmuş kafa kemikleri…

Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 PDF İndirme Alanı

Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Bursa'da İşgal Günlüğü (Bursa Vilayetinde Yunan Fecayii) 1920-1922 Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.