Kudüs Tapınağı PDF İndir

Kudüs Tapınağı kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Kudüs Tapınağı kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Kudüs Tapınağı PDF Kitap Bilgisi

Dünya üzerindeki çok az bina Kudüs’te bulunan Tapınak kadar büyük bir esin kaynağı olmuştur. Tapınak, antik dünyanın bir harikası olarak, antik dönemde yaşayan Yahudilerin merkezi dinsel sitesinde yer almıştır. Bina M.Ö. 70 yılında Roma İmparatoru Titus tarafından yok edilmiştir. O zamandan beri Tapınak ve onun bulunduğu site bizim hayal gücümüzde varlığını sürdürmüştür. Yahudiler onun yasını tutmuşlardır; Hıristiyanlar onu temel bir metafor olarak düşünmüşlerdir; ve Müslümanlar bir ikon olarak kabul etmişlerdir. Cambridge Üniversitesi’nde Yunan Edebiyatı ve Kültürü profesörü olan Simon Goldhill bu kitapta günümüzde Kudüs uğruna yaşanan savaş ve mücadelelerin temel nedenini daha iyi anlamamızı sağlayacak şekilde bölgenin tarihi, dini, politik ve kültürel yapısını gözler önüne seriyor.

Kudüs Tapınağı PDF İndirme Alanı

Kudüs Tapınağı Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Kudüs Tapınağı Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.