İyi Toplum & İnsani Gündem PDF İndir

İyi Toplum & İnsani Gündem kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. İyi Toplum & İnsani Gündem kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

İyi Toplum & İnsani Gündem PDF Kitap Bilgisi

Efsanevi ekonomistin, merhametli ve mali işlerinde mantıklı adımlar atan bir devlet olmak isteyenler için yayımladığı el kitabı.
İyi toplumda olması gereken her konuya değinen ve bu uğurda çeşitli argümanları olan, elinizde tuttuğunuz bu seçkin kitap, tam da John Kenneth Galbraith’ı yansıtır. İyi toplumun özelliklerini tanımlayan ve iyi topluma giden yolun işe yarar ana hatlarını çizen Galbraith, insanın doğasını ve zayıflıklarını hesaba katar ve iyi toplum yolundaki engellere işaret eder. Profesör, istikrarlı, sorumluluk sahibi ve merhametli geleceğe vurgu yapar.
Bu kitabında refah, gelir dağılımı, sosyal adalet, tüketim, bireyselcilik konularından yoğunlukla bahseden Galbraith, toplumsal huzursuzlukların ve çatışmaların temelinde sosyal adaletsizliğin, gelir dağılımlarındaki uçurumların ve bunların doğrudan ya da dolaylı olarak etkilediği durumların yattığını ifade eder.
 

İyi Toplum & İnsani Gündem PDF İndirme Alanı

İyi Toplum & İnsani Gündem Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
İyi Toplum & İnsani Gündem Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.