Flört Üzerine PDF İndir

Flört Üzerine kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Flört Üzerine kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Flört Üzerine PDF Kitap Bilgisi

Bu kitap, flörtü savunmak için girişilmiş bir çabadan ibaret görülmemeli. Phillips’in aşk, başarı, iyi ve kötü, depresyon, sapkınlık, suçluluk, transvestitlik gibi geniş bir etik, felsefi ve psikanalitik sorunlar dizisini pragmatik ve olumsal bir yaklaşımla yeniden ele aldığı bu on dokuz bölümde, kitabın iddiasız adının çok ötesinde, ‘flört’ teması etrafında bütün bir 20.yüzyıl Avrupa’sının kültürel tarihiyle psikanalitik bir hesaplaşma çabası beliriyor. Bu tarihin yaşadığı ilk travmadan -Birinci Dünya Savaşı- günümüze, felsefeden psikanalize, resimden roman ve şiire, bu maddi kültüre katkıda bulunmuş onlarca insanın birbirleriyle, hayat tarzlarıyla, ölümle, ötekilerle ve içinde yaşadıkları çağla flörtlerinin bu ustalıklı anlatısında, Phillips’in kendi hikayesi kadar ‘kendi hikayeniz’i de bulacaksınız.

Flört Üzerine PDF İndirme Alanı

Flört Üzerine Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Flört Üzerine Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.