İstanbul Sende Kalsın PDF İndir

İstanbul Sende Kalsın kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. İstanbul Sende Kalsın kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

İstanbul Sende Kalsın PDF Kitap Bilgisi

Anıları, tatlan ile gerçek bir İstanbul yazarı olan İlhan Eksen, İstanbul Sende Kalsın isimli romanıyla 1960’lı yıllara uzanarak bizi Beyoğlu’nun caddelerinde, sokaklarında kimisi günümüze dek direnmiş, kimisi yok olup gitmiş mekânlarında süren arkadaşlıkların ve aşkların ardı sıra, o günün çok kültürlü, çok dilli kozmopolit dünyasında bir tura çıkartıyor. İlk gençliklerini yaşayan insanların ait oldukları şehirle birlikte o günlerini de geride bırakmaları, kimliği örselenmiş bir yetişkinliğin buruk tadıyla tanışmaları…

Bir aşk öyküsünün yanı sıra bir şehrin de öyküsünü anlatan bir roman: İstanbul Sende Kalsın. Hepimizde kalanlarla süren, hesaplaşması zor bir öykü…

“Eğer seni tanımadan buradan gitseydim bu şehri unutmak daha kolay olurdu. İçinde senin de yaşadığın bir yeri bundan sonra kolay unutamam. Ne zaman ‘İstanbul’ kelimesi duyarsam aklıma hemen sen geleceksin. O zaman seni özlediğim için İstanbul’u da özleyeceğim. Bu şehirden kaçamayacağım. Tıpkı Konstantinos Kavafis gibi.”

İstanbul Sende Kalsın PDF İndirme Alanı

İstanbul Sende Kalsın Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
İstanbul Sende Kalsın Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.