Hayali Dünyam PDF İndir

Hayali Dünyam kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hayali Dünyam kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

Hayali Dünyam PDF Kitap Bilgisi

NASIL BİR DÜNYADA YAŞAMAK İSTERSİN?
 
Keri Smith, Hayali Dünyam’da okurları kendi dünyalarını yaratmaya davet ediyor.
Okurlar sevdikleri ya da koleksiyonunu yaptıkları nesneler, renkler, şekiller, fikirler, insanlar ve onları şaşırtan varlıkları içeren bir liste hazırlayarak işe başlayacaklar. Listedeki maddeler hayali dünyalarını inşa etmede kullanacakları birer tuğla görevi görecek ve nasıl bir çevrede yaşayacaklarına bu sayede karar verecekler. Ardından yer isimleri, haritalar, para birimi, dünyalarında kimin yaşayacağı, yiyecekler gibi ayrıntıları düşünmeye yönlendirilecekler.
 
Her yaştan sanatçı, hayalperest, aktivist ve kâşifin ellerinden düşüremeyeceği bu rehber, okurları hayal ettikleri cesur yeni dünyadaki imkânları zihinlerinde canlandırarak günlük hayatın sınırlarını zorlamaya teşvik edecek.

Hayali Dünyam PDF İndirme Alanı

Hayali Dünyam Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
Hayali Dünyam Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.