İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) PDF İndir

İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) kitabını PDFOkuindir.com adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) kitabının yayın dili türkçe olarak basılmıştır. Lütfen online okuyabilmek için PDF dışındaki diğer formatlarıda indirmeyi deneyiniz.

İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) PDF Kitap Bilgisi

Bu çalışma, hepimizin gönlünde bir “Dünya Başkenti” olan eşsiz tarihî kentimizin, çok eski zamanlardan beri varlıklarını
sürdüren yüzlerce semtini, mahallesini, caddesini, sokağını, yokuşunu, hatta çıkmazlarını tek tek ele alarak, isimlerinin nereden geldiğini, vaktiyle o sokağın, bu mahallenin, şu caddenin fiziksel yapısının nasıl olduğunu, kim bilir hangi olaya, mekâna yahut kişiye ait izler taşıdığını, hangi eski eserleri barındırdığını, içindeki hangi kültür miraslarının yok olup gittiğini ansiklopedik bir tarzda sizlere sunuyor. 944 sayfalık bu eserde, “A”dan “Z”ve alfabetik sıralanan 2506 madde ve 353 tane güncel fotoğraf bulunuyor.
Zaman zaman şaşırarak, büyük bir heyecanla ve İstanbul’a bağlılık aşkıyla soluksuz okuyabileceğiniz bu ansiklopedik çalışmanın, “bitirildikten sonra bir kenara konulacak” bir eser olmadığına. yıllar sonra bile “başvurulabilecek bir kaynak” olarak kütüphanenizi süsleyeceğine yürekten inanıyoruz.

İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) PDF İndirme Alanı

İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) Kitabını PDF ve diğer formatlarda indirmek için lütfen dikkatli okuyunuz.
İstanbul'un Ansiklopedik Öyküsü (Karton Kapak) Kitabını İndirebilmek için sadece 90 saniye beklemeniz gerekmektedir.

Ana Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

Alternatif Kaynak

PDF İndirme Butonu   ePUB İndirme Butonu

İndirme işlemi 3 kere denedikten sonra eğer gerçekleşmiyorsa lütfen durumu anlatan yorum bırakınız.

Yorum yapın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.